Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Висунська громада» (код ЄДРПОУ: 04375820) був реорганізований і увійшов до складу Березнегуватської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Висунська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Березнегуватської громади

«Україна єдина і неподільна»

Дата: 30.01.2019 15:13
Кількість переглядів: 405

З нагоди 100-річчя Акту злуки УНР та ЗУНР, 22 січня  у Висунській бібліотеці-філії  пройшла година єднання «Україна єдина і неподільна»

В цей день до бібліотеки завітали представники організацій села Висунськ.

На початку заходу виступив   сільський голова Кривошей С.В. , який привітав громаду та відзначив важливість Дня Соборності. Адже єдність– це основний фундамент на сьогодні для сильної та процвітаючої держави.

Хвилиною мовчання було вшановано всіх борців за незалежність таФото без опису соборність України в різні часи її історії.

Солістка Самойленко А. Д. та учасники танцювального колективу «Посмішка» Афанасьєва М., Толкачова К., Кордик А.,Гірченко А.подарували чудову пісенну композицію «Благослови Україну»

Із задоволенням всі слухали пісні про рідну Україну у виконані дуету «Фарби» Кривошей М. та Бернадзюк Д.

Театралізовану мініатюру  «Україна неподільна»виконали учасники театрального клубного формування «Гримаси»  Шевцова Р , Дехтярьова Д. та Максименко Л.В.

На закінчення заходу всі учасники  провели флешмоб «Україна – це ми!»

Завідувач бібліотеки побажала миру, соборності територіальної та духовної,

добробуту та процвітання .

 



« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua