Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Висунська громада» (код ЄДРПОУ: 04375820) був реорганізований і увійшов до складу Березнегуватської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Висунська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Березнегуватської громади

Оголошення про проведення повторного конкурсу

Дата: 10.02.2020 11:39
Кількість переглядів: 147

Оголошення про проведення повторного конкурсу на заміщення вакантних посад  

Виконавчий комітет Висунської сільської ради відповідно до Законів України  „Про службу в органах місцевого самоврядування”, постанови КМУ від 15.02.2002 року № 169 оголошує повторний  конкурс на заміщення вакантних посад спеціаліста-землевпорядника Висунської сільської ради(Любомирівський старостинський округ) та  головного спеціаліста – юриста Висунської сільської ради .

 Вимоги до претендентів/кандидатів на заміщення вакантної  посади посадової особи місцевого самоврядування спеціаліста-землевпорядника Висунської сільської ради(Любомирівський старостинський округ) та  головного спеціаліста – юриста Висунської сільської ради

1. Наявність громадянства України.

2. Наявність повної вищої освіти відповідного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем бакалавра, магістра або спеціаліста.

3. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування на посадах державної служби або досвід роботи  на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років.

4. Знання чинного законодавства з питань місцевого самоврядування, служби в органах місцевого самоврядування та інших нормативно-правових актів.

5. Вільне володіння державною мовою.

6. Володіння основами діловодства, персональним комп’ютером у режимі користувача.

  Особи, які бажають взяти участь у конкурсі, подають на ім'я голови конкурсної комісії виконкому сільської ради документи: заяву, особову картку (форма П-2 ДС) з додатками, дві фотокартки розміром 4*6 см, копії документів про освіту, копію паспорта, копію військового квитка (для військовозобов'язаних), декларацію особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за минулий рік, у порядку, визначеному Законом України «Про запобігання корупції», шляхом заповнення на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції (nazk.gov.ua).

Документи приймаються упродовж 30 календарних днів з дня опублікування оголошення про проведення конкурсу за адресою:Миколаївська область Березнегуватський район с.Висунськ  вул. Ковтюха,3.

      Довідки за тел.( 05168) 9-52-68.

 


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua