Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Висунська громада» (код ЄДРПОУ: 04375820) був реорганізований і увійшов до складу Березнегуватської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Висунська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Березнегуватської громади

Про громадські обговорення проєкту містобудівної документації на місцевому рівні.

Дата: 24.03.2020 15:38
Кількість переглядів: 161

Шановні мешканці

села Висунськ!

 

Повідомляємо, що з 26 березня 2020 року по 25 квітня 2020 року будуть проведені громадські обговорення проєкту містобудівної документації на місцевому рівні, а саме:  «Детальний план території, що обмежена вулицями: Широка, Ковтюха, Веденка, Дружби в селі Висунськ Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області», що розроблена на підставі рішення Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області від 31.01.2020 року №9, відповідно до частини третьої статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності».

Повідомляємо, що 24 квітня 2020 року з 14 години 00 хвилин до 14 години 30 хвилин буде проведена презентація проекту – громадські слухання містобудівної документації на місцевому рівні.

Містобудівна документація розроблена з метою: уточнення планувальної структури і функціонального призначення території, параметрів забудови та ландшафтної організації частини  території; визначення її функціонального призначення та параметрів забудови з метою будівництва та експлуатації амбулаторії загальної практики сімейної медицини; виявлення та уточнення територіальних ресурсів для всіх видів функціонального використання території; визначення всіх планувальних обмежень використання території, згідно з державними будівельними нормами та санітарно-гігієнічними нормами; визначення параметрів забудови окремої земельної ділянки; визначення містобудівних умов та обмежень земельної ділянки; обґрунтування потреб формування нової земельної ділянки та визначення її цільового призначення, зображення існуючих земельних ділянок та їх функціонального використання; визначення напрямів, черговості та обсягів подальшої діяльності щодо: створення транспортної інфраструктури, організації транспортного і пішохідного руху, розміщення місць паркування транспортних засобів, охорони та поліпшення стану навколишнього середовища, забезпечення екологічної безпеки, комплексного благоустрою та озеленення, використання підземного простору тощо.

Замовник детального плану території – Висунська сільська рада, виконавець – ТОВ «Проектне бюро «Базис».

Місце проведення громадських слухань с. Висунськ вул..Широка33 – приміщення Висунського сільського будинку культури  о 14 годині 00 хвилин.

Пропозиції  громадськості  подаються в письмовій  формі (згідно п. 7 Постанови КМУ від 25.05.2011 р. №555 «Про  затвердження  Порядку проведення  громадських  слухань щодо  врахування  громадських інтересів під час розроблення  проектів  містобудівної  документації  на  місцевому рівні») до Висунської сільської ради.

Пропозиції громадськості подаються обґрунтованими, з  посиланням  на  положення  відповідних законодавчих та  інших нормативно-правових актів, державних стандартів, норм і правил.

               Запрошуємо всіх небайдужих громадян прийняти безпосередню участь в розгляді містобудівної документації села Висунська.

 

Відповідальний: Кривошей Сергій Володимирович, телефон (05168)9 52 68

 e-mail: visunskrada@gmail.com

Завантажити Пояснювальну записку до Детального плану



Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua