Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Висунська громада» (код ЄДРПОУ: 04375820) був реорганізований і увійшов до складу Березнегуватської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-69 - Метастудія (Вінниця)
Starostat.org.ua - розробка веб-сайтів для старостинських округів ОТГ України
Висунська громада

припинила діяльність, увійшла до складу Березнегуватської громади

Оголошення

02 Липня, 2020 р., 15:30
Виконавчий комітет Висунської сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області  повідомляє, що рішенням сесії Висунської сільської ради сьомого скликання від 30.06.2020 року  №5 прийнято рішення про припинення діяльності юридичної особи ЛЮБОМИРІВСЬКОЇ СІЛЬСЬКОЇ ВИБОРЧОЇ КОМІСІЇ БЕРЕЗНЕГУВАТСЬКОГО РАЙОНУ МИКОЛАЇВСЬКОЇ ОБЛАСТІ(код 33895764, юридична адреса: вул.Шевченка,65, с.Любомирівка, Березнегуватський район Миколаївська область) в результаті ліквідації.
24 Червня, 2020 р., 08:26
Пункт 5 розділу I Закон України “Про внесення змін до Закону України “Про збір та облік єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування” щодо усунення дискримінації за колом платників” від 13.05.2020 року № 592-IX набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування. Тобто, з 03.06.2020 р. є можливість «списати» суми недоїмки, нараховані платникам ЄСВ з числа ФОП на загальній системі та осіб, які провадять незалежну професійну діяльність, за період з 01.01.2017 року, а також штрафи та пеня, нараховані на ці суми недоїмки, якщо такими платниками не отримано дохід (прибуток) від їх діяльності, що оподатковується ПДФО.
04 Червня, 2020 р., 16:38
Виконавчий комітет Висунської сільської ради відповідно до Законів України  „Про службу в органах місцевого самоврядування”, постанови КМУ від 15.02.2002 року № 169 оголошує конкурс на заміщення вакантних посад спеціаліста-землевпорядника Висунської сільської ради(Любомирівський старостинський округ) , головного спеціаліста – юриста Висунської сільської ради, начальника відділу освіти, культури, молоді та спорту Висунської сільської ради , спеціаліста відділу освіти, культури, молоді та спорту Висунської сільської ради .
06 Травня, 2020 р., 15:13
1. Проведення перерахунку у зв’язку зі збільшенням показника середньої заробітної плати.
24 Квітня, 2020 р., 09:55
Враховуючи принцип гласності стратегічної екологічної оцінки, Висунська  сільська   рада   оприлюднює   рішення   щодо   необхідності   здійснення   СЕО   до  проєкту державного  планування  –     «Детальний  план  території,  що  обмежена  вулицями: Широка, Ковтюха, Веденка, Дружби в селі Висунськ Висунської  сільської ради Березнегуватського району Миколаївської області» .
26 Березня, 2020 р., 14:56
Проєкт рішення сільської ради «Про затвердження Правил благоустрою населених пунктів  Висунської сільської ради» та аналіз його регуляторного впливу розроблений з метою  врегулювання прав та обов’язків учасників правовідносин у сфері благоустрою території сіл, визначення комплексу заходів, необхідних для забезпечення чистоти і порядку у селах та оприлюднений на сайті Висунської сільської ради  www.vysunska-rada.gov.ua в рубриці «Регуляторна діяльність», категорія «Повідомлення про оприлюднення проєктів регуляторних актів».
03 Березня, 2020 р., 13:12
Висунська сільська рада проводить обговорення проєкту змін до Конституції України в частині децентралізації, яке відбудеться 04.03.2020 о 14.00 год в приміщенні Висунської сільської ради за адресою с.Висунськ, вул.Ковтюха,3. Запрошуються депутати сільської ради, члени виконавчого комітету та всі жителі громади. 
02 Березня, 2020 р., 08:37
Висунська сільська рада повідомляє про проведення  громадського обговорення проєкту Плану соціально-економічного розвитку Висунської сільської об’єднаної територіальної громади на 2020-2022 роки. З проєктом можна ознайомитися на вебсайті сільської ради http://vysunska-gromada. org.ua/ або у секретаря Висунської сільської ради. Пропозиції до Плану соціально-економічного розвитку Висунської ОТГ на 2020-2022 роки просимо подавати секретарю Висунської сільської ради (с.Висунськ, вул.Ковтюха,3) або на електронну адресу сільської ради: visunskrada@gmail.com
Веб-сайти для громад України - GROMADA.ORG.UA Веб-сайти для районних державних адміністрацій України - RDA.ORG.UA Веб-сайти для районних рад України - RAYRADA.ORG.UA Веб-сайти для відділів освіти та освітніх закладів - OSV.ORG.UA Розробка офіційних сайтів державним організаціям


офіційні сайти «під ключ»
для органів державної влади

Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Starostat.org.ua, Rayrada.org.ua, Rda.org.ua, Osv.org.ua